Jakubowski en Vlasblom
april 24, 2014
16. Lisette den Boon
maart 16, 2014
sieradenDorpsstraat 5 - 4111 KR Zoelmond
m 06 251 54 861

info@lenn-art.nl
www.lenn-art.nl
Het atelier en de winkel Lenn Art zijn gevestigd in het pittoreske middeleeuwse dorpje Zoelmond in de Betuwe. Daar, in een statig herenhuis, werkt goudsmid Lennart Welling met veel plezier aan al uw opdrachten. Met oog voor detail en een verfijnde techniek weet Lennart al uw wensen en ideeën om te zetten in prachtige sieraden. Zijn eindeloze geduld en precisievermogen zorgen ervoor dat het ontwerp naar uw wens persoonlijk op maat wordt vervaardigd tegen een betaalbare prijs. Eigen werk hoeft dus, ondanks vaak anders verondersteld, niet duurder te zijn dan confectie juwelen!

Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, maakt Lennart schetsen die uitkomen in meerdere ontwerpen. U maakt uw keuze en het sieraad wordt vervaardigd! Natuurlijk kunt u naar eigen inzicht aanpassingen laten aanbrengen of tijdens het vervaardigen een bezoekje brengen aan het atelier om te kijken of alles nog naar wens is.

Tijdens de kunstroute is er een collectie te zien van zelf ontworpen en gerealiseerde sieraden. Een fotoreportage van gerealiseerd werk laat u de mogelijkheden zien. Tevens heeft u de gelegenheid de ambachtelijke kunst van het goudsmeden, die al eeuwenlang bestaat en getoond heeft zich iedere keer weer aan te kunnen passen aan de kunstuitingen en stijlen van de moderne tijd, met eigen ogen te aanschouwen.

Zoelmond