sculpturenRijnbandijk 30 - 4021 GH Maurik
m 06 536 29 971

info@moderntotems.com
www.moderntotems.com
Modern Totems

Komen Totempalen uit Nederland?
Ja, want Fred, creëert geheel in zijn eigen beeldentaal totempalen genaamd Moderntotems. De basis is een buisvorm van recyclebaar pvc waardoor het object binnen of zelfs buiten in de tuin geplaatst kan worden.

In een hoogte van ca. 2 - 2,5 meter en een diameter van ca. 30 – 35 cm. zijn zij alleen of in serie een echte ‘eye-catcher’. In een combinatie van vlakken en lijnen zijn, in het kleurrijk spectrum, altijd twee gezichtscontouren te herkennen. Ieder met een eigen kijk op de wereld.
De verbeeldingsgeest van de kijker vindt zelf de ‘betekenis’ van de twee afzonderlijke contouren. En die is bij ieder anders. Kopers van de Moderntotems kopen een uniek exemplaar. Alle Moderntotems zijn in feite werk in opdracht. De kleuren kunnen door de opdrachtgever zelf worden aangegeven. De creatie is verder geheel aan Fred.

Prijzen geldend tijdens BurenB!zonder
De prijs van één Moderntotem van 2 - 2,5 meter hoogte bedraagt: €. 795 inclusief BTW. Het kunstobject wordt daarvoor overal in Nederland afgeleverd. Meerdere exemplaren in één serie of een ModernTotem Grande ( 3 - 4 of 5 meter hoog ) wordt tegen een speciale projectprijs aangeboden. De levertijd bedraagt ca. 3 weken! Tot slot ….. alle objecten zijn voorzien van een echtheidscertificaat. Verkoop: Arminia Groenheide: 0344 612018

Gast bij Atelier van Tuil, Maurik