13. Martine Kuijsten
april 30, 2014
Jakubowski en Vlasblom
april 24, 2014


schilderijenOmmerenveldseweg 13 - 4032 NA Ommeren
m 06 538 67 953

danielle@kunstzinnigcoachen.nl
www.daniellejaspers.nl

Gasten
Jakubowski en Vlasblom
Danielle Jaspers: een passie voor levenskunst, een reis naar de ziel
Danielle (1969) schildert sinds haar jeugd en geeft sinds 2004 workshops, cursussen en creatieve reizen. “In het schilderen ontdek ik mijn passie voor het leven en voel ik mij vrij als een spelend kind. Meestal heb ik een aanloop nodig, een uitingsvorm van levenskunst als muziek, dans, meditatie, stilte of zo maar een gevoel dat ik midden in de nacht kan hebben. Ik noem het intuïtief schilderen. Mijn schilderijen vertellen het verhaal van wat mij bezielt en ik nodig anderen uit om zichzelf ergens in mijn werk te vinden.”

Je bent dit weekend van harte welkom in mijn kleurrijke atelier in de deel van de Betuwse boerderij De Krommehof waar ik sinds 2010 heerlijk in het groen woon. Onder het genot van een kopje thee, koffie of iets anders kun je een kijkje nemen in mijn werk en leven, mijmeren over kunst, alles te weten komen over mijn workshops intuïtief schilderen (hoe werkt dat nou eigenlijk?), cursussen en creatieve reizen.
Een belangrijke opdracht die ik mezelf heb gegeven is het schilderen op de prachtige muziek van Ludovico Einaudi. Elk nummer doet iets anders met mij dus ook de schilderijen zijn heel verschillend. Een aantal kun je dit weekend bekijken.

Op zondag 3 juni speelt mijn zoon Pepijn pianomuziek van Ludovico Einaudi, en wel om 14 uur en om 16.00 uur. Zelf zal ik op een van de nummers schilderen.

Je bent van harte welkom!

Ommeren