B!B verloting

Win een kunstwerk!

De open atelierroute Buren B!zonder is een gratis toegankelijk evenement. Dat willen wij graag zo houden, maar we willen ook graag dat de atelierroute voor jou als bezoeker interessant blijft. De kunstenaars doen daar hun best voor en de organisatie achter Buren B!zonder ook. Om de continuïteit te waarborgen en vernieuwing mogelijk te maken organiseren wij een loterij waarmee je Buren B!zonder steunt.

Reeds voor € 5,- per lot maak je kans op een kunstwerk naar eigen keuze ter waarde van € 500,-. De loten zijn op de overzichtstentoonstelling èn bij alle deelnemende kunstenaars te koop, dus vraag de betreffende kunstenaar ernaar. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en kunt het lot ter plaatse inleveren.

Op deze pagina staan alle kunstwerken die je met de loterij kunt winnen. Van de meeste werken is een detail weergegeven, dit ivm het ontwerp van de website, maar de kunstwerken zijn bij de kunstenaar óf op de overzichtstentoonstelling in het echt te bewonderen. Er is altijd één winnaar/winnares, die een keuze mag maken. (Over enkele weken komt er een overzicht van de te kiezen werken op deze pagina.)
De winnaar van 2017 heeft het beeld van Marga van Wiggen gekozen!