B!B aanmelden

Meer informatie aanmelding nieuwe kunstenaars

Kunstroute Buren B!zonder is opgericht om een kwalitatief hoogwaardig platform te bieden aan professioneel werkend beeldend kunstenaars. De professionaliteit beoordelen wij op basis van opleiding en ervaring alsmede continuïteit en verdieping in artistieke ontwikkeling en keuzes. Wij hanteren voor zowel nieuwe kunstenaars als gastkunstenaars een systeem van ballotage met externe experts.

Natuurlijk zijn we heel blij met nieuwe aanmeldingen. Woon je in de Gemeente Buren én ben je als professioneel kunstenaar werkzaam? Mail ons om je aan te melden of voor meer informatie: burenbizonder2023@planet.nl We nemen contact met je op en bespreken de vervolgstappen. Ook als gastkunstenaar (je hebt geen atelier in de Gemeente Buren maar bent wel werkzaam als professioneel kunstenaar) heten wij je graag welkom.

Kunstroute Buren B!zonder vindt eind mei plaats. Om alles te organiseren èn alle uitingen voor te bereiden hebben wij jouw inschrijving vóór eind januari nodig. Inschrijvingen ná januari worden meegenomen naar het volgende jaar - mocht je geen bevestiging van ontvangst ontvangen hebben, mail of bel dan voor de zekerheid.

Voor deelname aan de route vragen we een bijdrage. Ondanks de inzet van vrijwilligers worden er ook kosten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het drukwerk van flyers en affiches, de openingsavond of finissage die ondersteund wordt met een drankje en een hapje, de website én andere PR activiteiten op social media in kranten en of tijdschriften.

Wij zijn altijd op zoek naar vrienden of sponsoren. Lijkt het jou wel wat om kunstroute Buren B!zonder te ondersteunen neem dan hier contact met ons op!