B!B aanmelden

Meer informatie aanmelding nieuwe kunstenaars

Wij zijn heel blij met nieuwe aanmeldingen. Woon je in de Gemeente Buren met een geschikte locatie én ben je als professioneel kunstenaar werkzaam? Dan kan je je hier aanmelden. Wij nemen contact met je op en bespreken de vervolgstappen. Ook als gast-kunstenaar (je hebt geen atelier in de Gemeente Buren maar wel werkzaam als professioneel kunstenaar) heten wij je graag welkom. Na aanmelding, kennismaking en goedkeuring onzerzijds gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte locatie. Aangezien Buren B!zonder een platvorm is voor beeldende kunst hanteren wij een systeem van ballotage met externe experts.

Wij vragen ook een bijdrage voor deelname aan de route. Ondanks de inzet van vrijwilligers worden er ook kosten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het drukwerk van flyers en affiches, de openingsavond die ondersteund wordt met een drankje en een hapje, de website én andere PR activiteiten.

Ook zijn we op zoek naar vrienden of sponsoren. Lijkt het jou wel wat om kunstroute Buren B!zonder te ondersteunen neem dan contact met ons op!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht