B!B aanmelden

Meer informatie aanmelding nieuwe kunstenaars

Wij zijn heel blij met nieuwe aanmeldingen. Woon je in de Gemeente Buren met een geschikte locatie én ben je als professioneel kunstenaar werkzaam? Dan kan je je hier, middels onderstaand contactformulier, aanmelden. We nemen contact met je op en bespreken de vervolgstappen. En ook als gastkunstenaar, je hebt geen atelier in de Gemeente Buren maar wel werkzaam als professioneel kunstenaar, heten wij je graag welkom. Buren B!zonder is een platvorm is voor beeldende kunst en daarom hanteren wij voor zowel nieuwe kunstenaars als gastkunstenaars een systeem van ballotage met externe experts.

Voor deelname aan de route vragen we een bijdrage. Ondanks de inzet van vrijwilligers worden er ook kosten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het drukwerk van flyers en affiches, de openingsavond die ondersteund wordt met een drankje en een hapje, de website én andere PR activiteiten op social media in kranten en of tijdschriften.

Wij zijn altijd op zoek naar vrienden of sponsoren. Lijkt het jou wel wat om kunstroute Buren B!zonder te ondersteunen neem dan contact met ons op!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht
Download hier de privacyverklaring kunstroute Buren B!zonder